Testimonials

In het hele proces ben je de enige geweest die mij het gevoel heeft gegeven dat ik er niet alleen voor stond. En daar ben ik je heel dankbaar voor. Nogmaals hartelijk dank voor de goede samenwerking! 

Vrouw, midden 40, werd gecoacht tijdens de mediation over haar scheiding, augustus 2015

We besloten tot mediation omdat we beiden een nette en goede afhandeling wensten voor onszelf maar vooral voor onze kinderen. Binnen onze eigen families en kennissenkring hadden we immers meegemaakt dat een en ander resulteerde in arenagevechten, meestal om geld en wraakgevoelens met als doel die ander het leven maar zo zuur mogelijk te maken.
Er volgden een aantal zeer pittige en emotionele gesprekken die niet altijd fijn waren. Soms dacht ik, dat het niet op deze manier zou gaan lukken.
Het grote voordeel van dergelijke gesprekken is dat beide partijen meteen op elkaar kunnen reageren en er geen briefwisseling hoeft plaats te vinden in het geval van twee advocaten. Moet wel zeggen dat ik alles wel aardig prijzig vind maar bij twee advocaten wat het veel duurder geweest.
Door de goede en objectieve begeleiding kwamen wij tot steeds betere afspraken. Ons werd tijdens de gesprekken duidelijk uitgelegd wat de Wet voorschreef en wat wij samen konden afspreken. Onlangs werd de echtscheiding uitgesproken. Jammer dat ons huwelijk zo is gegaan.Bedankt voor de goede en professionele begeleiding. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop alles is verlopen.”

Man, 68 jaar, Midden-Nederland, volwassen kinderen, juni 2015

We waren al ruim een jaar aan het procederen toen een rechter ons voorhield dat mediation voor ons als ouders wellicht beter zou zijn. Voor beide partijen zou er dan wat te winnen zijn wat niet door de rechter beslist kon worden. Met jullie hulp zijn we in een aantal sessies tot een goede regeling voor de kinderen gekomen. Ik zie de toekomst nu met meer vertrouwen tegemoet. Dank!”  (april 2015 mediation afgerond).

Man, 45 jaar, uit het midden van het land, kinderen van 10 en 13 jaar

Dat we voor een mediator zouden kiezen die ook een gedegen juridische kennis had, stond voor ons vast. Op advies van een goede kennis zijn wij terecht gekomen bij een mediator van Divorce Company. Scheiden is niet eenvoudig. Gelukkig is ons proces heel goed begeleid, zodat we nu verder kunnen met ons leven. Ik had het gevoel dat wij allebei in onze waarde werden gelaten. Waar nodig werden wij ook op onze verantwoordelijkheden gewezen. Terugkijkend ben ik zeer tevreden over de mediation”. (periode mediation: december  2014 – maart 2015).

Vrouw, 33 jaar, omgeving Soest, geen kinderen